Termeni si conditii

Termeni și condiții

Această pagină a fost actualizată ultima oară în data de: 06.10.2022.

Site-ul www.neoteck.ro este aflat în proprietatea exclusivă a societății NEOTECK GRUP SRL, denumită în continuare NEOTECK GRUP.

Accesarea, utilizarea, comenzile și achizițiile de pe website-ul www.neoteck.ro presupun acordul dumneavoastră tacit cu termenii și condițiile prezentate în continuare.

NEOTECK GRUP își rezervă dreptul de a actualiza conținutul website-ului, forma, așezarea, prețurile și produsele fără o notificare prealabilă a clienților și a vizitatorilor. Prezenții termeni și condiții pot fi de asemenea modificați fără o notificare prealabilă în acest sens, intrând în vigoare din momentul publicării lor pe website. Clienții și vizitatorii au obligația de a verifica periodic informațiile prezentate în clauzele acestor termeni și condiții.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al website-ului www.neoteck.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea NEOTECK GRUP sau a furnizorilor săi și este protejat conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe website-ul www.neoteck.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail contact@neoteck.ro.

Informațiile de pe website sunt generale și nu trebuie folosite ca unicul și singurul motiv pentru a decide cu privire la aspecte importante. Lucrăm în mod constant pentru a ne asigura că website-ul este corect, complet și actualizat, dar există întotdeauna un risc, de exemplu, greșelile de scriere, influențele externe și erorile tehnice să aibă ca rezultat informații eronate. Aceasta înseamnă că Neoteck Grup nu poate garanta și nu își asumă răspunderea că informațiile sunt întotdeauna corecte, complete și actualizate.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Neoteck Grup poate modifica oricând acești termeni și condiții de utilizare și poate alege să afișeze sau să elimine postări și conținut de pe website și/sau să închidă website-ul. Dacă termenii și condițiile de utilizare se modifică, veți fi informat(ă) în prealabil în acest sens și, în continuare, nu vom afecta drepturile pe care legislația le oferă în ceea ce privește datele dumneavoastră personale.

Condițiile prezentului document “Termeni și condiții” se pot modifica periodic. Vom publica orice modificări substanțiale aduse politicii prin intermediul unor notificări corespunzătoare, fie pe acest website, fie utilizând alte canale de comunicare.