Termeni și condiții

Termeni și condiții

Această pagină a fost actualizată în data de: 30.05.2025.

 

Site-ul www.neoteck.ro este aflat în proprietatea exclusivă a societății NEOTECK GRUP SRL, denumită în continuare NEOTECK GRUP sau COMPANIA.

1. Acceptarea termenilor și condițiilor

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza serviciile noastre IT. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile stabilite în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

2. Descrierea serviciilor

Compania noastră oferă servicii IT, dar fără a se limita la:

  • vânzarea de produse software și hardware
  • servicii administrate IT&C
  • consultanță în materie de securitate cibernetică
  • evaluarea și auditarea securității cibernetice
  • implementarea soluțiilor de securitate cibernetică
  • monitorizarea și detecția incidentelor de securitate
  • răspuns la incidente și recuperare după incidente
  • consultanță IT și procese de business

3. Obligațiile clienților

3.1 Furnizarea de informații corecte și complete

Pentru a beneficia de serviciile noastre, clienții trebuie să furnizeze informații corecte, complete și actualizate. Compania nu își asumă responsabilitatea pentru consecințele utilizării informațiilor incorecte sau incomplete furnizate de clienți.

3.2 Confidențialitatea și securitatea datelor

Clienții trebuie să păstreze în siguranță informațiile de autentificare și să nu le divulge terților. Compania nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere sau daune cauzate de divulgarea informațiilor de autentificare către terți.

4. Drepturi de proprietate intelectuală (Copyright)

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra serviciilor noastre și a conținutului asociat aparțin companiei noastre. Utilizatorilor nu li se acordă dreptul de a copia, reproduce, distribui sau modifica serviciile sau produsele noastre fără acordul scris al companiei.

Întregul conținut al website-ului www.neoteck.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea NEOTECK GRUP sau a furnizorilor săi și este protejat conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe website-ul www.neoteck.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de e-mail contact@neoteck.ro.

NEOTECK GRUP își rezervă dreptul de a actualiza conținutul website-ului, forma, așezarea, prețurile și produsele fără o notificare prealabilă a clienților și a vizitatorilor.

5. Limitarea responsabilității

Compania noastră depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura că serviciile noastre sunt de înaltă calitate și că informațiile furnizate sunt corecte. Cu toate acestea, nu putem garanta că serviciile noastre vor fi întotdeauna disponibile fără întreruperi sau erori. În măsura permisă de lege, compania nu își asumă responsabilitatea pentru orice daune directe, indirecte, accidentale sau speciale cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor noastre.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor

Compania își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, prin actualizarea acestei politici. Orice modificări vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe site-ul nostru web. Utilizarea continuă a serviciilor noastre după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea implicită a acestor modificări.

7. Confidențialitatea și protecția datelor

Compania respectă confidențialitatea și protecția datelor personale ale clienților. Politica noastră de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile cu caracter personal. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră personale conform politicii noastre de confidențialitate.

8. Suspendarea și rezilierea

Compania își rezervă dreptul de a suspenda sau rezilia furnizarea serviciilor în cazul încălcării grave a termenilor și condițiilor. În cazul unei rezilieri, toate drepturile acordate clienților vor înceta, iar aceștia trebuie să înceteze utilizarea serviciilor noastre.

9. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Termenii și condițiile sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile țării noastre de rezidență, România. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din această țară.

10. Contact

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru web.

 

Acești Termeni și Condiții constituie acordul complet între compania noastră și clienți cu privire la utilizarea serviciilor noastre de securitate cibernetică și substituie orice înțelegere anterioară, scrisă sau verbală, referitoare la aceste servicii.

Prin utilizarea serviciilor noastre, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.