Soluții de securitate G DATA

Pentru o viață digitală mai sigură

G DATA a dezvoltat primul software antivirus din lume în anul 1987. Lucrând din Germania, 500 de angajați asigură acum, cu expertiză și inovații, soluții de securitate G DATA companiilor mari, mici, infrastructurilor critice (CI) și milioanelor de clienți finali din întreaga lume.

G DATA permite clienților să navigheze în lumea digitală cu încredere în sine, folosind cel mai avansat software antivirus, protecție a punctelor terminale și tehnologii AI, cum ar fi DeepRay®, precum și cursuri de conștientizare a securității.

 

Soluții de securitate G DATA

De ce este G DATA special

Află totul despre companie și misiunea acesteia din această broșură:
Cine este G DATA? Ce face G DATA? Care sunt punctele forte?

 

Citește broșura


Soluții de securitate G DATA pentru Business

G DATA Antivirus Business
BUSINESS, EDU, GOV

G DATA Antivirus Business

Pur și simplu sigur, ușor de gestionat: protecția de bază cu tehnologii de ultimă generație securizează în mod fiabil toate terminalele din rețea. Consola de management vă oferă o imagine de ansamblu în orice moment.

Cere oferta

 

 

 

G DATA Client Security Business
BUSINESS, EDU, GOV

G DATA Client Security Business

Pentru mai mult confort decat la soluția Antivirus Business, modulul Anti-Spam împiedică angajații tăi să fie împovărați de e-mailuri nedorite. În plus, un firewall client monitorizează toate conexiunile de intrare și de ieșire.

Cere oferta

 

 

 

G DATA Endpoint Protection Business
BUSINESS, EDU, GOV

G DATA Endpoint Protection Business

Pachetul de servicii complet pentru protecție maximă. Este inclusă gestionarea politicilor, pe lângă serviciile Anti-Spam și firewall: aplicați cu ușurință politicile de conformitate cu controalele aplicațiilor și multe altele.

Cere oferta

 

 

 

Compare G DATA Business Solutions

G DATA Managed Endpoint Security

Amenințările cibernetice sunt în creștere, iar rețelele devin din ce în ce mai complexe. Prin urmare, companiile caută din ce în ce mai mult parteneri de servicii gestionate (MSP) care să le ajute să-și protejeze sistemele.

Cu soluția Endpoint Protection Business putem proteja în mod fiabil sistemele tale de atacuri cibernetice, malware și spionaj.

Mai multe detalii aici: MSSP.

Cursuri de conștientizare a securității

Oferim companiilor de toate dimensiunile traininguri de ultimă generație și cunoștințe cuprinzătoare în domeniul securității cibernetice. Pe platforma noastră interactivă, angajații învață prin cursuri online interesante cum să se protejeze pe ei înșiși și compania de atacurile din viața digitală de zi cu zi. Accesibil de oriunde, variat și ușor de integrat.

  • Instruire online (web-based) cu tot ce trebuie să știe echipa ta despre securitatea digitală.
  • Lecții de 10 până la 15 minute, care urmează să fie completate în paralel în timpul rutinei zilnice de lucru.
  • Formate variate, cum ar fi videoclipuri, chestionare și jocuri mici, astfel încât noile cunoștințe să fie bine asimilate.

VaaS – Verdict as a Service

Verifică dacă există malware într-un mod rapid și ușor

Comoditate și simplitate: VaaS îți permite să verifici orice fișier de conținut rău intenționat, contactând G DATA Cloud. Nu este necesară o infrastructură hardware locală. VaaS operează în centrele G DATA de date conforme cu GDPR. Dacă preferi să păstrezi fișierele în interiorul infrastructurii tale, este posibilă și găzduirea locală. VaaS este rapid și ușor scalabil. De la un fișier la 1 milion sau mai multe fișiere pe zi? Serviciul este foarte ușor de integrat în aplicații, pagini web și servicii, fără cunoștințe speciale de securitate.


Soluții de securitate G DATA pentru utilizatori privați

G DATA Antivirus Windows
De la 126 RON/licența/an

G DATA Antivirus Windows

G DATA Antivirus Windows oferă protecție de bază pentru stațiile de lucru și date împotriva virușilor, programelor ransomware și spyware. Licență electronică. Pagina producatorului: aici.

Cere oferta

 

 

G DATA Antivirus macOS
De la 198 RON/licența/an

G DATA Antivirus macOS

G DATA Antivirus macOS oferă protecție specială împotriva virușilor și a tentativelor de phishing pentru dispozitivele cu Mac OS. Licență electronică. Pagina producatorului: aici.

Cere oferta

 

G DATA Internet Security Multidevice
De la 198 RON/licența/an

G DATA Internet Security

Securitatea cibernetică de ultimă generație. Protecție online puternică pentru toate dispozitivele dumneavoastră. Licență electronică. Pagina producatorului: aici.

Cere oferta

 

 

 

G DATA Total Security Multidevice
De la 247 RON/licența/an

G DATA Total Security

Pachetul complet fără griji pentru securitate maximă pe toate dispozitivele dumneavostră. Licență electronică. Pagina producatorului: aici.

Cere oferta

 

 

G DATA Mobile Security Android
De la 49 RON/licența/an

G DATA Mobile Security Android

Protejează dispozitivele mobile de viruși, aplicații rău intenționate și furt de date. Licență electronică. Pagina producatorului: aici.

Cere oferta

 

G DATA Mobile Security iOS
De la 49 RON/licența/an

G DATA Mobile Security iOS

Protejează dispozitivele mobile cu iOS de viruși, aplicații rău intenționate și furt de date. Licență electronică. Pagina producatorului: aici.

Cere oferta

 

G DATA Antivirus Comparison