Termeni si Conditii

Site-ul www.neoteck.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii NEOTECK GRUP SRL, denumita in continuare NEOTECK GRUP.

Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.neoteck.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

NEOTECK GRUP isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.neoteck.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea NEOTECK GRUP sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.neoteck.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@neoteck.ro

Informațiile de pe site sunt generale și nu trebuie folosite ca unicul și singurul motiv pentru a decide cu privire la aspecte importante. Lucrăm în mod constant pentru a ne asigura că site-ul este corect, complet și actualizat, dar există întotdeauna un risc, de exemplu, greșelile de scriere, influențele externe și erorile tehnice să aibă ca rezultat informații eronate. Aceasta înseamnă că Neoteck nu poate garanta și nu își asumă răspunderea că informațiile sunt întotdeauna corecte, complete și actualizate.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Neoteck poate modifica oricând acești termeni și condiții de utilizare și poate alege să afișeze sau să elimine postări și conținut de pe site și/sau să închidă site-ul. Dacă termenii și condițiile de utilizare se modifică, veți fi informat(ă) în prealabil în acest sens și, în continuare, nu vom afecta drepturile pe care legislația le oferă în ceea ce privește datele dvs. personale.

Vă rugăm să selectați moneda
RONLeu românesc
EUR Euro